Υπηρεσίες SOHub

Κατασεκυή Ιστοσελίδας

Επιστρατεύοντας εργαλία τελευταίας τεχονολογίας προσπαθούμε να δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή ψηφιακή εμπειρία. Για αυτό οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε χαρακτηρίζονται από κομψό σχεδιασμό και είναι πλήρως εξατομικευμένες σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Η διαδικασία που ακολουθούμε

Η πλήρως οργανομένη και αποτελεσματική διαδικασία που ακολουθούμε κατά την κατασκευή ιστοσελίδων μας επιτρέπει να αποδίδουμε το μέγιστο και σε σύντομο χρόνο.

01

Πρώτο βήμα αποτελεί πάντοτε η γνωριμία με εσάς, στην οποία θα συζητήσουμε τους στόχους και τις επιθυμίες σας, σύμφωνα με τις οποίες θα διαμορφωθεί το project.

02

Έπειτα θα ακολουθήσει η κατάλληλη έρευνα για να έχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για τον τομέα σας και για το πως θα πετύχουμε αποτελεσματικότερα τον στόχο σας.

03

Χρησιμοποιώντας ως βάση τα αποτελέσματα τις έρευνας μας ξεκινάμε την δημιουργία του Sitemap, δηλαδή το σύνολο των σελιδών του ιστοτόπου και το πως αυτές θα συνδέονται μεταξύ τους.

04

Αφού εγκριθεί το sitemap συνεχίζουμε δημιουργώντας το wireframe, το οποίο δείχνει πως θα κατανεμηθούν η πληροφορίες και τα μέσα (εικόνες, βίντεο κ.ά.) σε κάθε σελίδα του ιστοτόπου.

05

Lorem

06

Lorem