Τα πάντα ξεκινούν με αφοσίωση.

Το SOHub δημιουργήθηκε από τον Σωκράτη Ομιλιάδη με σκοπό την βελτίωση των ψηφιακών "συνθηκών" στην Ελλάδα. Από την ίδρυσή μας το 2018, εμείς στο SOHub προσπαθούμε συνεχώς να εξελίσουμε τους εαυτούς μας αλλά και την δουλειά μας με το κάθε μας βήμα.

Καλωσήρθατε στο

SOHUB

Πιστεύουμε ότι κάθε project που υπάρχει στον ψηφιακό κόσμο είναι αποτέλεσμα μιας σπουδαίας ιδέας.

Για αυτόν τον λόγο, εδώ στο SOHub, χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές για να μετατρέψουμε τις ιδέες σας σε πραγματικότητα. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών, από τη δημιουργία μιας ιστόσελίδας ή ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου μέχρι σχεδιασμό και marketing. Οι ιστότοποί μας φιλοξενούνται σε αξιόπιστα κέντρα δεδομένων σε όλη την Ελλάδα, ώστε να είστε σίγουροι για την ομαλή λειτουργία τους. Τέλος, παρέχουμε τεχνική υποστήριξη για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Πράγματα που μας εμπνέουν καθημερινά.

Οι πελάτες μας.

Σε συνεργασία με τους πελάτες μας, εμβαθύνουμε την ιστορία του brand τους και γινόμαστε μέρος της ομάδας τους. Η αρχική μας προσέγγιση είναι να εξοικειωθούμε με το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρουν προκειμένου να κατανοήσουμε τον σκοπό, την ιδεολογία και το πνεύμα του brand για να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η καινοτομική προσέγγιση μας.

Εφόσον είμαστε μια μεγάλη και ευέλικτη ομάδα, μπορούμε εύκολα να προσαρμοστούμε στις ανάγκες διαφορετικές ανάγκες του κάθε project. Πιστεύουμε ότι οι πιο δημιουργικές ιδέες ζουν τόσο εντός όσο και εκτός των "τειχών" της εταιρείας μας. Για αυτό διοχετεύουμε τις βιοματικές μας εμπειρίες στην δημιουργία προτότυπων project για τους πελάτες μας.

Η ομάδα μας.

Ως ομάδα προσπαθούμε να βελτιώνουμε συνεχώς τα project μας. Ακολουθούμε μια αποτελεσματική προσέγγιση που μας επιτρέπει να καταγράφουμε και να εκτελούμε την κάθε λεπτομέρεια. Είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε γρήγορα τον σκοπό του πελάτη μας, να μεταδώσουμε ένα στοχευμένο μήνυμα με βάση τους επιχειρηματικούς στόχους του και να δημιουργήσουμε μια στρατιγική που βασίζεται στη δημιουργικότητα.

Επικεντρωμένοι στο αποτέλεσμα.

Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχουν όρια τόσο στην φαντασία όσο και στις δυνατότητες. Η ομάδα του SOHub δημουργεί μοναδικές ψηφιακές εμπειρίες οι οποίες είναι ευχάριστες για τους πελάτες σας. Επιλύουμε τυχόν προκλήσεις που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν οι πελάτες μας γρήγορα και αποτελεσματικά, λαμβάνοντας υπόψη τη δυναμική των αγορών, το κοινό και τις ανάγκες του brand.

Διαδικασία Τριών Βημάτων

Ακολουθούμε τη σωστή διαδικασία για να εξοικονομήσουμε χρόνο και προσπάθεια για την αντιμετώπιση πολύπλοκων project.

01

Ο μεγαλύτερος παράγοντας για την επιτυχία ενός project είναι η σαφής κατανόησή του, που επιτυγχάνεται με την σωστή συνεργασία της ομάδας μας με τον πελάτη αλλά και με την μελέτη του εκάστοτε θέματος.

02

Βασισμένοι στην ανάλυση που κάναμε ξεκινάμε την δημιουργία της κατάλληλης στρατηγικής για την διεκπεραίωση του κάθε project.

03

Χρησιμοποιώντας την στρατηγική που δημιουργήσαμε ως θεμέλιο ξεκινάμε την υλοποίηση κάθε project, είτε αυτό είναι Ιστοσελίδα, branding είτε οτιδήποτε άλλο.