Για Εμάς

Τα πάντα ξεκινούν
με αφοσίωση.

Το SOHub ανήκει και διαχειρίζεται από έναν πρωτοπόρο στον ελληνικό κλάδο του WordPress, τον Σωκράτη Ομιλιάδη. Από την ίδρυσή του το 2018, το SOHub έχει επικεντρωθεί στην επέκταση και τη βελτίωση του σε κάθε του βήμα.

Καλωσήρθατε στο

SOHUB

Πιστεύουμε ότι κάθε project που υπάρχει στον ψηφιακό κόσμο είναι αποτέλεσμα μιας ιδέας και κάθε ιδέα έχει αιτία.

Για αυτόν τον λόγο, εδώ στο SOHub, χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές για να μετατρέψουμε τις ιδέες σας σε πραγματικότητα. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών ανάπτυξης, από τη δημιουργία μιας ιστόσελίδας έως τη δημιουργία ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι ιστότοποί μας φιλοξενούνται σε αξιόπιστα κέντρα δεδομένων σε όλη την Ελλάδα, ώστε να έχετε την ηρεμία σας. Τέλος, παρέχουμε τεχνική υποστήριξη για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Υψηλή Αισθητική & Καινοτομία

Η μοναδική εμφάνιση και η υψηλή αισθητική χαρακτηρίζουν τα έργα της SOHub. Το δημιουργικό τμήμα της εταιρίας προτείνει βέλτιστους συνδυασμούς χρωμάτων και πρότυπες τεχνικές απεικόνισης του περιεχομένου ώστε το αποτέλεσμα να αποπνέει κύρος και υπεροχή. Δεν συμβιβαζόμαστε με το συμβατικό, τολμούμε το διαφορετικό! Κάνουμε την θεωρία, πράξη! Κατά την κατασκευή ιστοσελίδων εφαρμόζουμε βέλτιστες τεχνικές και τεκμηριωμένες λύσεις με έμφαση στη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας και τη μοναδική εμπειρία χρήσης. Εγγυόμαστε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και προσφέρουμε μοναδικές δυνατότητες στην υλοποίησης της ιδέας σας σε πράξη.

Βρείτε δημιουργικές λύσεις.
Ο καθένας μας μπορεί να έχει καλές ιδέες.